Faciliteiten: Club Mega Saray

Het hotel Club Mega Saray is gebouwd in Ottomaanse stijl en is ideaal voor families met kinderen. Het hoofdgebouw bestaat uit 3 verdiepingen en op het terrein zijn diverse bijgebouwen, waaronder een nieuw Deluxe bijgebouw, met 2, 3 en 4 verdiepingen te vinden. In het hoofdgebouw treft u een lobby, met lobby bar, zitjes en gratis wifi, internet café (tegen betaling), game room, kapper, dokter en diverse winkeltjes. De maaltijden kunt u gebruiken in het hoofdrestaurant of in een van de 6 à-la-carterestaurants (Turks, Chinees, BBQ, vis, Mexicaans en Italiaans (tegen betaling en weersafhankelijk); geopend van 15-05 t/m 15-10. Uw drankjes kunt u in de diverse bars nuttigen tijdens de diverse openingstijden. Op het complex vindt u diverse zwembaden, waaronder een relax pool, een apart kinderbad en een zwembad met glijbanen (geopend op vaste tijden). Als het weer minder is, kunt u in het binnenbad terecht. Bij de zwembaden en op het strand staan ligbedjes, met matrasjes, parasols en handdoeken tot uw beschikking. Voor de kinderen is er een miniclub (4-14 jaar).

Uw hotelkamer:

De standaardkamers (Clubkamer) van Club Mega Saray zijn gelegen in de bijgebouwen en beschikken over een airco (centraal geregeld, op vaste tijden), televisie, telefoon, minibar (om de dag gevuld met frisdrank), kluisje en een balkon. Badkamer met douche, toilet en föhn.

Tegen een toeslag kunt u een standaardkamer in het hoofdgebouw boeken, deze kamer beschikt over een douche en/of bad, of een Deluxe kamer, deze kamer is gelegen in het Deluxe gebouw en is luxer ingericht dan de standaardkamer.

Tevens beschikt het hotel over een Swimup kamers, deze zijn gelegen in het Deluxe gebouw en bieden direct toegang tot het zwembad.

Voor gezinnen zijn er quadkamers, een standaard Clubkamer of een standaardkamer in het hoofdgebouw met extra bedden, en Club familiekamers, deze zijn gelegen in het Clubgedeelte en bestaan uit 2 ruimtes of zijn in duplex stijl.

Tevens zijn er Deluxe familiekamers, deze zijn gelegen in het Deluxe gebouw en zijn luxer ingericht, en Deluxe familie Swimup kamers, deze bieden direct toegang tot het zwembad en zijn gelegen in het Deluxe gebouw.

Sport & Ontspanning:

Tennis (16 banen; verlichting tegen betaling), tafeltennis, beachvolleybal, waterpolo, boccia, fitness, boogschieten, badminton en ongemotoriseerde watersporten (onder voorbehoud van beschikbaarheid en sommigen met licentie). Biljart is tegen betaling. Op het strand worden door particulieren tegen betaling diverse gemotoriseerde watersporten aangeboden. U kunt gratis gebruikmaken van het Turkse bad en de sauna. Massage, peeling of een andere heerlijke behandeling zijn tegen betaling. Gedurende de dag en avond een animatie programma samengesteld met shows, muziek en spelletjes.

Verzorging Zomer: Club Mega Saray

U verblijft in Club Mega Saray op basis van Ultra All Inclusive volgens de formule van het hotel. Ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), kinderlunch (12.30-14.00), lunch (13.00-14.30), kinderdiner (18.30-20.30) en diner (18.45-21.15), alle in buffetvorm. 2 x per week dineren in 2 verschillende van de à-la-carterestaurants (geopend van 15-05 t/m 15-10, vooraf reserveren. Diverse snacks (11.00-18.00) en middernachtsnack (24.00-02.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-) alcoholische drankjes en een aantal import drankjes 24 uur per dag. Tegen betaling: import drankjes, champagne en (fris)drank in flessen.

Verzorging Winter: Club Mega Saray

U verblijft in Club Mega Saray op basis van All inclusive volgens de formule van het hotel: Ontbijt (07.30-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (13.00-14.30), diner (18.30-20.30), alle in buffetvorm. Snacks (14.30-16.00), koffie/thee en koekjes (16.00-17.00) en middernachtsoep (23.00-24.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale (non-) alcoholische drankjes en een aantal import drankjes van 09.00 tot 01.00 uur. Tegen betaling: import drankjes en drinken in flessen.

  slide-2-fs

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.