Update 27/02/2022

Regels veranderen per week kijk dus elke keer op deze pagina voor nieuwe updates

Nog even en dan gaan we weer naar Turkije en het ziet er goed uit, de tennisreis gaat door zoals het er nu uitziet, de regels veranderen elke keer weer en worden alleen maar soepeler, maar we hebben nog 2 weken via deze site houd ik jullie op de hoogte wat je nodig hebt om naar Turkije te reizen en weer terug naar Nederland ( Duitsland)

Vlieg je naar Turkije. vanuit Duitsland of Nederland. Dan moeten reizigers van 6 jaar en ouder zich vooraf maximaal binnen 72 uur voor de geplande aankomstdatum in Turkije registreren. Je kunt dit doen door een digitaal formulier: Klik hier (informatie in het Engels) in te vullen op de website van het Turkse ministerie van Gezondheid. Je krijgt dan een autorisatiecode (HES-code) die je moet aantonen bij controles, tijdens de gehele vliegreis moet men een mondkapje op, vergeet deze dus niet.

  • Je kunt naar Turkije reizen met je coronabewijs (Digitaal Corona Certificaat – DCC) als:
  • Je in het bezit bent van een bewijs van volledige vaccinatie (2 doses, of hersteld en 1 dosis, of 1 dosis Janssen) van 14 dagen of langer geleden, of;
  • Je een negatieve PCR-testuitslag kunt laten zien die niet ouder is dan 72 uur bij aankomst in Turkije, of;
  • Je een negatieve antigeentest, die niet ouder is dan maximaal 48 uur bij aankomst in Turkije kunt laten zien of;
  • Je een corona herstelbewijs hebt dat niet ouder is dan 6 maanden geleden. De periode van 6 maanden begint 28 dagen na je 1e positieve PCR-test.

                               

                                 Terug vlucht

Vlieg je terug naar Dusseldorf heb je dit nodig: Einreise meldung: Klik hier

Vlieg je terug naar Amsterdam heb je dit nodig: gezondheid verklaring: Klik hier

Op dit moment als je naar Nederland vliegt heb je een negatieve test nodig( Dit kan veranderen)

Elke deelnemer van de tennisreis is extra verzekerd indien je  positief test in Turkije ben je voor 14 dagen  verzekert indien men in Quarantaine moet ( hotel kosten) ook wordt er een andere terugvlucht voor je geboekt in totaal voor € 2900,-

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.