Update 6-10-2020

 
Beste tennissers,
 
Helaas hebben we besloten om geen tennisreis te organiseren in maart 2021.
Nu boeken is helaas niet verantwoord, hoe graag we ook zouden willen.
Covid-19 heeft momenteel de reiswereld in zijn greep.
Voor zowel u als voor ons, is het van belang zekerheid te hebben dat een reis ook daadwerkelijk kan doorgaan.
 
Conform de voorwaarden kan een verzoek tot terugbetaling van pakketreizen worden ingediend vanaf 6 maanden na uitgiftedatum van de Corona-voucher.
Op 27 november dienen wij de vouchers in voor restitutie. Het kan dan nog maximaal een half jaar duren voordat het bedrag wordt uitgekeerd.
U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen. Wij zullen dit voor u verzorgen en weer contact met u opnemen t.z.t.
 
Wij hopen dat wij in 2022 weer een mooie tennisreis voor u mogen organiseren.
 
Met vriendelijke groet,
 
Joost van der Marel
Patrielle Bakker
Reisbureau de Veluwe van Werven

Update 30-05-2020

Als het goed is heeft iedereen een telefoontje gehad van mij en ondertussen ook een Voucher per kamer gehad voor het gehele bedrag en  zijn de buskosten ook weer terug gestort, het reis bureau en ik zijn hier heel druk mee geweest, wij hopen dus dat jullie de vouchers weer gebruiken om volgend jaar weer mee te gaan met mijn reis zo snel als we weer wat meer weten neem ik contact met jullie op.

 

Update 30-04-2020

Er zijn nogal wat vragen over de kosten van het  busvervoer van en naar  Schiphol deze kosten worden volledig  terug betaald dit gaat gebeuren tegelijk als we meer weten over de afhandeling van de tennisreis.

 

Update 23-4-2020

Vandaag weer contact gehad met Tui ze proberen een zo goed  mogelijk oplossing te vinden,  maar aangezien Turkije een volledige Lockdown heeft en het hotel is  gesloten zijn  daardoor moeilijk bereikbaar dus zal het nog wel even duren tot we bericht krijgen, ze verwachten ons  uitsluitsel te geven in de 3 week van mei.

BELANGRIJK:

Schakel altijd je annuleringsverzekering in!!

Als duidelijk is dat er een tennisreis NIET doorgaat en je/jullie/enkelen van jullie beschikken over een annuleringsverzekering, probeer deze altijd te claimen, nee heb je en ja kun je krijgen’. Ondanks dat vele verzekeraars op hun website melden dat er geen uitkering volgt als er sprake is van het niet doorgaan van een reis door COVID-19, wijst de praktijk tot op heden anders uit: tot nu toe is de score: 75% wel & 25% niet. We roepen iedereen die nog niet geclaimd heeft bij de verzekering dit toch te doen. Als de claim eventueel wordt afgewezen, dan is dat géén enkel probleem; dit zal verder geen gevolgen hebben.

Tui heeft laten weten dat ze snel met een oplossing komen betreffende onze tennisreis helaas nog even geduld!

 

Update 1-4-2020

Tui heeft laten weten dat ze eerst voor gewone boekingen vouchers gaan uitgeven en daarna de groepsboekingen gaan behandelen

 

Tennisschool/Reizen Joost van der Marel adviseert klanten niet om het onderste uit de kan te halen, omdat ze er simpelweg recht op hebben?

,,Het is een oproep van mij aan de tennisreis deelnemers: wees redelijk. Wij zijn  normaal gesproken keihard voor bedrijven die hun afspraken niet nakomen, maar wat er nu aan de hand is is echt uitzonderlijk. De horeca-ondernemer en sportschoolhouder valt niks te verwijten, dit is overmacht. Dit is echt een probleem dat we als maatschappij met z‘n allen op moeten lossen. Als iedereen nu massaal alles op gaat zeggen en geld terugvraagt krijgt de economie een enorme dreun. De letter van de wet is eenvoudig: je hebt recht op compensatie. Maar wij vragen mensen in de geest van de wet te handelen. Wees redelijk, vragen we.’’

Zoals jullie misschien weten (of niet) werk ik in één van de zwaarst getroffen branches: de reiswereld. Maandenlang werk je naar een geweldige tennisreis in  maart toe waar je 93 tennissende mensen weer een goedkope, gave en onvergetelijke tennisvakantie wilt bezorgen.

In plaats van in Turkije  zitten we nu hier in Nederland; mijn trainers, mijn klanten, mijn  tennisballen en ik,  elke dag proberen we samen met het reisbureau  puin te ruimen en het beste voor iedereen te regelen. We vinden  het prima om te doen, want dat zijn we aan  mijn klanten verplicht.

Alle betrokken partijen in de reiswereld zijn nu eerst bezig met repatriëring, graag eerst nadenken, iedereen de tijd geven en er het beste van hopen. Als er nieuws is, zeggen we jullie toe dat jullie de eerste zijn die het horen!

Alvast bedankt!

Joost van der Marel

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.